Josef Kirschner A Manipuláció Művészete

Josef Kirschner A Manipuláció Művészete

Bach Virág Pasztilla | Bach Virágterápiás Rágógumi Vészhelyzet Esetére 40Db Mindössze 1390 Ft-Ért Az Egészségboltban!

Thu, 14 Apr 2022 18:10:07 +0000
bolus-adstringens-gyereknek
  1. Bach virágesszencia Rescue Elsősegély pasztilla narancs ízben 50g mindössze 2660 Ft-ért az Egészségboltban!
  2. Kategória: Hold Bach-virágterápia | GreenLove
  3. RESCUE pasztilla citromos 50g - Bach-virágeszencia

"Ha nem teszel erőfeszítéseket, a dolgok maguktól nem változnak! " " Az Élet azon fáradozik, hogy az ego alacsonyabb tulajdonságait az én-telen egység magasabb rendű erényeivé változtassa, méghozzá nem egyetlen drasztikus lépéssel, hanem lassú, fokozatos és boldog fejlődési szakaszok során. " Edward Bach A BACH - VIRÁGTERÁPIA Magas rezgésű, finom energia frekvenciájú, vadvirágok és erdei növények kivonataiból készülnek a Bach - virág esszenciák, melyek elsődlegesen érzelmi- lelki szinteken, síkokon fejtik ki hatásukat eredményesen és maradandóan. Egy angol születésű, spirituális és okkult képességekkel rendelkező orvos: EDWARD BACH hozta le, tanulmányozta ki és alkalmazta először ezt a szelíd terápiát, gyógymódot itt a Földön, több mint 70 évvel ezelőtt. Belső vezettetése által, érzékenységének és magas szellemi fejlettségének köszönhetően megtalálta azt a 38- féle speciális növényfajtákat, egyedeket, melyek az emberi természet és lelkivilág negatív, alacsony energiájú lenyomatait, berögződéseit, blokkjait képes finoman feloldani, áttranszformálni, mint pl.

Bach virágesszencia Rescue Elsősegély pasztilla narancs ízben 50g mindössze 2660 Ft-ért az Egészségboltban!

Figyelmeztetés! Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére. Forrás:

Kategória: Hold Bach-virágterápia | GreenLove

A vásárlás után járó pontok

  1. Bach-virágterápia - eszenciák - EszenciaCentrum
  2. Bach virág pastilles
  3. Bach-virágterápia - LARIMAR – KRISTÁLYKAPU – FényKözpont - Maglód
  4. Tech: Nem megy a gépén a net? Sok PC-t lekapcsolt a netről a legújabb Windows-frissítés | hvg.hu
  5. Kusudama virág

RESCUE pasztilla citromos 50g - Bach-virágeszencia

virág

Mindannyian átélünk olyan nehéz, fárasztó időszakokat, amikor negatív kedélyállapotba kerülünk. Ilyenkor az eszenciák segítsége roppant értékes lehet, mert segítenek helyreállítani a megbomlott egyensúlyt még a testi tünetek megjelenése előtt. - A 38 FÉLE BACH-VIRÁG 7 CSOPORTBAN - FÉLELEM: Aspen (Rezgő Nyárfa) Megmagyarázhatatlan félelmeket és aggodalmakat érez, ha ideges és nyugtalan Cherry Plum (Cseresznyeszilva) Fél, hogy elveszti a kontrollt saját viselkedése felett Mimulus (Sárga Bohócvirág) Az ismert dolgoktól fél, pld.

A Bach Rescue™ Remedy Spray használata egyszerű, csak két fújás közvetlenül a nyelvre vagy a pulzus pontjaira. Szükség esetén többször is megismételhető. Rescue pasztilla és rágó adagolása: Egy cukorka vagy rágó igény szerint. Rescue krém vagy gél: Igény szerint a bőr felületét naponta többször kell bekenni. Nyílt sebbe ne tegyük!

​ Eredeti angol Edward Bach-féle virágesszenciát tartalmaz. A Bach virágkivonatok kíméletesen és egészséges módon segíthetnek érzelmi egyensúlyunk helyreállításában. Pozitívan hatnak érzelmi világunkra és értékes segítséget nyújtanak mindennapjainkban a stressz és más terhelő helyzetek kezelésében. Gyors segítség amikor úton van. A Lemon Pharma Bach virágterápiás rágógumijával a Bach virágkivonatok mindig gyorsan és egyszerűen állnak rendelkezésére:otthon, útközben, munkahelyen, autóban, repülőn... Bárhol is legyen, a Bach virágterápiás rágógumival a gyors és diszkrét segítség mindig kéznél van. -Nem tartalmaz cukrot, alkoholt, aszpartamot, glutént. -A 100%-os természetes xilitnek köszönhetően rendszeres fogyasztása megakadályozza a fogszuvasodást. -Gyermekek is fogyaszthatják. Felhasználási javaslat: Vegyen be 1-4 rágógumit a megterhelő helyzetek előtt, után vagy köükség esetén ismételje meg. Ajánlott mennyiség: 4-8db/nap Új komplex terápia a hangulati-érzelmi rosszullét leggyakoribb formáit igyekszik kezelni, de nem jelenthet teljes megoldást az összes, leírt lelki-hangulati elemre, gondra.