Josef Kirschner A Manipuláció Művészete

Josef Kirschner A Manipuláció Művészete

Krumplis Pogácsa Ahogy Én Készítem

Thu, 14 Apr 2022 23:08:08 +0000
ó-utca-3
  1. Medvehagymás pogácsa
  2. Remix

Paradicsomlevest és lángost sütöttem ebédre, holnapra meg csak úgy rágcsálni, sajtos rudakat sütöttem. Sa... Ma is kenyeret sütöttem, ritkán eszünk bolti kenyeret, már nyolc éve amikor elkezdtem, már egy gépet elhasználtam most egy újjal sütöm a mindennapit. Szeretem... Tegnap láttam a TV ben egy diós tekercset én továbbgondoltam és ez lett belőle. 60 dkg lisztből (fele rétes) 2 tojás sárgájából, fél liter langyos tejben me... Azt mondják a tök szerencsét hoz, mondom ezen ne múljon az évi szerencsénk, gyorsan hozzá is láttam egy tök sütéshez, mégpedig nem a megszokott módon, kicsi... Please reload SOK SZERETETTEL TŐLEM KATEGÓRIÁK HA SZERETNÉL ÉRTESÍTÉST KAPNI A LEGÚJABB BEJEGY-ZÉSEKRŐL CSATLAKOZZ! KORÁBBI POSZTOK

Medvehagymás pogácsa

Elég kudarcos tavasz után a gyümölcsösünkben sok kárt okozott a hosszú ideig tartó fagy. A korai virágzású kajszibarack azt üzente az idén pihen, tavaly sok... Soha nem tapasztalt időket élünk, belecsöppentünk egy világjárvány kellős közepébe. Amíg messze volt, talán nem is hittük el, hogy ekkora lesz a baj, jómagam... Valami rántott húsfélére vágytam csak kicsit másképpen. Felszeleteltem a csirkemellet, klopfoltam, besóztam, majd lisztben megforgatva forró olajban fehéredés... Régen készítettem már ezt a tartalmas levest, ma erre esett a választásom, megosztom veletek a receptet ahogy én készítem. Két szál sárgarépát, tisztítás ut... Drága Orsi unokámmal összedolgoztunk a konyhában és ez lett belőle. RECEPT ______ 20 dkg darált háztartási keksz, 20 dkg. darált dió, 10 dkg. porcukor, 1 evők.... Szeretem készíteni a krumplis ételeket, a családom meg szívesen fogyasztja. Ez a történet úgy kezdődik, hogy készítek először tört krumplit kb. 30, eh... Tegnap édeset sütöttem, ma sósra esett a választás.

Hozzávalók: A tésztához: 40 dkg liszt 15 dkg porcukor 3 dkg zsír 3 evőkanál méz 1 tojás 2 evőkanál tej 1 teáskanál szódabikarbóna A töltelékhez: 20 dkg margarin 25 dkg porcukor 1 csomag vaníliás cukor 3 evőkanál liszt 5 dl tej 3 dl baracklekvár A tetejére: porcukor Elkészítése A porcukrot, a zsírt, a tojást, a tejet, a szódabikarbónát és a mézet egy lábasba tesszük, összekeverjük, majd tűz felett karamell színűre pirítjuk. Levesszük a tűzről, majd hűlni hagyjuk, és belekeverjük a lisztet. Ezt követően 4 cipót készítünk. A cipókat vékonyra nyújtjuk, majd egyenként (25 cm x 30 cm) zsírozott, lisztezett tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 5 perc alatt megsütjük. A töltelékhez a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet a tejjel tűz fölött sűrűre főzzük, majd kihűtjük, és azt követően összekeverjük a cukros margarinnal. Két lap közé ezt a krémet, erre baracklekvárt kenünk, majd ismét krémet, és befedjük a 4. lappal. Tetejére porcukor

Az egészet jól összegyúrjuk, dagasszuk, majd tiszta konyharuhával letakarva meleg helyen 1, 5 óra alatt a duplájára kelesztjük. Lisztezett deszkára tesszük, kinyújtjuk 1, 5 cm magasra, késsel becsíkozzuk, majd pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk. Két tenyerünk közt kicsit megsodorgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és 30 percig letakarva kelesztjük még. Érdemes helyet hagyni köztük, mert még sütés közben is fognak kicsit nőni. A tojást kis tálba villával felverjük, majd megkenjük a pogácsákat és 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük őket. Kedves látogató. Az oldalon reklámok találhatók, mert elértünk egy akkora adatforgalmat, ami már nem ingyenes, és ezen reklámok bevételéből tudjuk a weboldalt fenntartani, fizetni a tárhelyért. Köszönjük szépen.

Remix

A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát ide kattintva érheted el. Forrás Hirdetés Hozzászólások:

Burgonyás pogácsa A burgonyás pogácsák közt nálunk ez viszi a prímet mindenképp, mert amellett, hogy nagyon finom több napon keresztül is finom puha marad. Én csak konyharuhával szoktam a tálcát letakarni, de 2-3 nap múltán is puha, nem szárad ki. Tovább még eddig nem sikerült tesztelni, meddig marad puha. Ahogy én készítem ebből az adagból nekem 75 db pogácsa lett. Az adagot természetesen lehet felezni, mi sokan vagyunk, másrészt a férjem ezt viszi magával dolgozni, így amíg tart neki pár napig van nassolni valója. Hozzávalók: 80 dkg liszt, 25 dkg rama, 5 dkg zsír, 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 kávéskanál cukor, 1 evőkanál só, 25-30 dkg burgonya, 2 db tojás Kenéshez: 1 db tojás Elkészítés: A burgonyákat megfőzzük, majd meghámozzuk, és burgonyanyomón áttörjük. Hagyjuk kihűlni. 1 dl tejben elkeverjük a cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt majd 10 perc alatt felfuttatjuk. A lisztet egy tálba tesszük, közepébe mélyedést készítünk, beletesszük a zsírt, a rámát és összemorzsoljuk őket, majd mehet hozzá a tojás, só, a felfuttatott élesztő a maradék 2 dl tej és a kihűlt burgonya.

  1. Húsos
  2. Honfoglaló hu bejelentkezés
  3. Medvehagymás pogácsa
  4. Egészségügyi asszisztens állás | WORKANIA.HU

Mindenféle magot is szórhatsz rá. Nekem már majd nem el is fogyott mert a munka helyemre két nap is kellett vinni úgy ízlett mindenkinek Ilona Pintér receptje Mit süssünk? Süssünk házi sütit együtt »»»